Gebruikersgroep

Docenten van scholen, die gebruik maken van de elektronische leeromgeving van INFORMATICA-Actief, zijn automatisch lid van de gebruikersgroep.
Speciaal voor deze gebruikersgroep organiseert INFORMATICA-Actief jaarlijks verschillende gebruikersbijeenkomsten en workshops. Deze bijeenkomsten worden, in het kader van na- en bijscholing, voornamelijk georganiseerd bij bedrijven met een link naar ICT.

INFORMATICA-Actief streeft naar contacten met de gebruikersgroep onder het motto 'kennis samen delen'. Gebruikersbijeenkomsten en workshops sluiten naadloos aan bij de elektronische leeromgeving van INFORMATICA-Actief en de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van informatica onderwijs.

Webinars 2021

Vanwege Covid-19 organiseren we in dit voorjaar geen Gebruikersdag.
We geven de voorkeur om in de maanden Februari en Maart 8 korte online sessies van 45 minuten over specifieke onderwerpen betreffende onze methode.
Dat doen we omdat we een online Gebruikersdag vanwege de lengte niet effectief vinden.
De online sessies zijn georganiseerd in MS-Teams en vinden plaats aan het eind van de werkdag van 16:30-17:15 en wisselend op dinsdag, woensdag en donderdag.
De sessies zijn bedoeld voor de docenten die onze methode gebruiken en voor de docenten die zich willen oriƫnteren op onze methode.
Groepsgrootte proberen we onder de 10 te houden zodat iedereen aan bod kan komen om vragen te stellen.
Zijn er meer aanmeldingen dan wordt er nog een sessie over dat onderwerp georganiseerd.

Overzicht

Woensdag 3 maart geeft Paul Bergervoet een presentatie over de nieuwe cursus Gaming (Keuzethema User Experience/Gaming)
Donderdag 11 maart geeft Pieter Vorstenbosch informatie over het Keuzethema Maatschappelijke en individuele invloed van informatica. En de eindopdracht 'Schrijf een Essay'.
Dinsdag 16 maart geeft Paul Bergervoet een presentatie over het ingebouwde SLO-materiaal.
Woensdag 24 maart geeft Kees Hommel een presentatie over de nieuwe cursus NoSQL (met BaseX) en Linked Data (Keuzethema Databases).

Aanmelden:

Vul onderstaand aanmeldingsformulier in.

Ik doe mee
Ik doe mee
Ik doe mee
Ik doe mee

Lerarenregister

Stichting INFORMATICA-Actief staat bij registerleraar.nl ingeschreven als aanbieder van nascholing.
Docenten, die geregistreerd zijn bij registerleraar.nl, kunnen bijgewoonde nascholingsactiviteiten van INFORMATICA-Actief toevoegen aan hun eigen register.